Yogaformer - Detta kan du boka hos mig

Gravidyoga

Yoga för alla stadier av din graviditet och utifrån dina förutsättningar. Förutom en stund att tillåta dig att vara i allt som händer i kropp & sinne och knyta an till det liv som du bär, får du även kraftfulla redskap inför din förlossning.

Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform. I yin fokuserar vi på kroppens djupa vävnader så som bindväv, leder och ligament, men även på närvaro och återhämtning. Positionerna är liggandes eller sittandes och hålls ca 3-5 min.

Soft Flow

En dynamisk klass för alla nivåer. I denna klass bjuder vi in styrka, stabilitet och balans samtidigt som vi frigör stress från kropp och sinne. Vi flödar i takt med vårt andetag till rytmen av härlig musik, inkännande till vad vi behöver här och nu.

YogaSwing

Flygande yoga erbjuder djupare lager av medvetenhet och nya spännande sätt att möta ditt inre och kroppen på – men framförallt är det barnsligt kul!

Yogagungan hjälper kroppen att bära din vikt, lättar på tryck, förlänger ryggraden, skapar utrymme i dina leder och hjälper dig att förbättra din rörlighet. Du tvingas använda din coremuskulatur mer aktivt och övar upp överkroppsstyrkan då du lyfter dig mellan positionerna. Du får ett ökat energiflöde, ökad blodcirkulation och ett ökat flöde i lymfsystemet som har många goda effekter.

Jag har två gungor så det passar dig som vill boka privat session eller en duo.

Yin & Yang

Yin och Yang är en kinesisk symbol som visar balansen mellan två krafter. Krafterna är varandras motsatser där båda är lika viktiga, eftersom den ena inte kan existera utan den andra. Yin står för vila, mörker och att ta emot, medans Yang står för aktivitet, ljus och att ge. Denna klass startar vi i Yang och rör oss in i en stillsam Yin med en djup avslappning i slutet.

 

 

Rörlighetsträning

Känner du dig begränsad i vissa rörelser? Eller känner du av stela och spända muskler? Genom rörlighetsträning mjukar vi upp kroppen, skapar större rörelseomfång och minskar skaderisken. Rörlighetsträning i någon form passar alla, och lika viktig för din hälsa som konditions- och styrketräning. För dig som utövar annan idrott är detta perfekt komplement!

Yoga Nidra

En guidad meditation även kallad ”yogisk sömn”. Det är en djupavslappning för återhämtning, energipåfyllning, klarhet och riktning. Det är ett fantastiskt sätt att nå det parasympatiska nervsystemet där vår naturliga självläkning finns, men också ett sätt att återhämta dig från sömnbrist. Effekterna är många och ljuvliga, och det är mitt absolut bästa life-hack tips till småbarnsföräldrar med sömnbrist men även till dig som lider av utmattning/stress.

Jag använder yoga nidra under mina klasser men önskar du köpa det som ljudfil som är din för evigt – kontakta mig.

Mammaträning

Mammaträning

Jag hjälper dig att bygga upp kroppen från grunden efter förlossningen. Fokus på de djupa magmuskler och bäckenbotten för en stabil kärna och styrka för kroppens baksida och axlar för en funktionell och stark kropp. Förutom rörelseglädje är det ett utmärkt sätt att träffa andra mammor och bebisar! Jag rekommenderar att du varit på din efterkontroll innan du anmäler dig till Mammaträningen.

Yoga 4 You

Jag erbjuder privata sessioner, unikt utformade efter dina behov och önskemål. Innan första tillfället ingår 15 – 30 minuters konsultation om dina speciella önskemål.

Kontakta mig för pris och bokning.

charlotte@yogaholistic.se

Yoga 4 Friends

Vill du och dina vänner dela en härlig stund på yogamattan tillsammans? Jag skapar en klass utifrån era behov och önskemål. Vill ni landa i en stunds läkande återhämtning eller ösa på med skönt flow? Hör av er så skapar jag just det ni vill ha! Erbjuds online, utomhus eller i studio. Önskar ni även ha fika eller lunch tillkommer detta i priset.

Kontakta mig för prisförslag.

charlotte@yogaholistic.se

Breathe. Move. Grow. Together

Yogaholistic