Gravidyoga

Yoga utformad för den gravida gudinnan och graviditetens alla stadier. 

Min intention är att skapa en trygg plats där du får möjlighet att ta emot, känna dig omhändertagen och samtidigt skapa styrka och stabilitet inifrån och ut. Genom yogan får du möjlighet till en ökad tillit till kroppen och värdefulla verktyg att ta med dig innan, under och efter förlossningen. Tillsammans i små grupper skapar vi ett community av mamas – en plats där vi kan dela tankar, känslor och erfarenheter & känna gemenskap med andra som är på samma resa genom livet.

FÖRKUNSKAP

Inga förkunskaper kävs. Den här kursen passar lika bra för dig som är helt ny på yoga, som dig som har yogat länge. 

NÄR I GRAVIDITETEN KAN JAG BÖRJA?

Yogan är anpassad för att kunna vara med dig från start i graviditeten och hela vägen fram till förlossningen. Välkommen när DU vill. 

INFÖR FÖRLOSSNING

Under kursen förbereder du dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen. Vi kommer gå igenom andningstekniker och positioner/rörelser som du kan ha hjälp av i ditt förlossningsarbete. 

KURS INFO

Kursen är måndagar kl: 1730-1845 under 2023. Vill du veta när nästa drar igång så hör av dig!

BOKA

charlotte@yogaholistic.se

Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform som hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, både kroppsligt och emotionellt. Genom stillhet och de 3-7 minuter vi stannar i varje position hittar vi in i kroppens djupare vävnader så som bindväv, leder och ligament. Stilla men samtidigt kraftfull yoga. Vi är sittandes och liggandes hela klassen. Om du känner dig stel, har värk eller känner dig orörlig – då är detta yogaformen för dig. Passar nybörjare som vana yogis.

Tid: Måndagar kl.19:15-20:30

Plats: Studio Yogaholistic, Trekanten 4, Löddeköpinge

Pris: 195kr betalas med swish alt kan du köpa klippkort.

Boka: charlotte@yogaholistic.se

Yoga 4 You

Jag erbjuder privata sessioner, unikt utformade efter dina behov och önskemål. Innan första tillfället ingår 15 – 30 minuters konsultation om dina speciella önskemål.

Kontakta mig för pris och bokning.

charlotte@yogaholistic.se

Yoga 4 Friends

Vill du och dina vänner dela en härlig stund på yogamattan tillsammans? Jag skapar en klass utifrån era behov och önskemål. Vill ni landa i en stunds läkande återhämtning eller ösa på med skönt flow? Hör av er så skapar jag just det ni vill ha! Önskar ni även ha fika eller lunch går det att boka till.

Kontakta mig för prisförslag.

charlotte@yogaholistic.se