”Bemötandet är mjukt och man känner sig välkommen in på mattan. Det behagligt och lätt att följa instruktionerna, fast man inte är van yogi. Jag rekommenderar varmt Charlottes yogaklasser som gör gott för både kropp och knopp på många sätt. Yogan för mig har sänkt stressnivån och skapat balans mellan jobb och fritid.”

Peter

”En yogastund där Charlotte guidar mig igenom positioner på sitt alldeles speciella sätt. Hennes röst fyller rummet med ord som berör och fyller mig med mod. Ett stort plus är att hon berör även fysiskt i sina klasser (detta innan pandemim) för hjälp till ytterligare djup eller avslappning. Bästa lyxen”

Katarina

”Jag har tidigare gått på både Yoga & Body Balance, men Charlotte blev snabbt favoriten. Hon är kunnig, skapar varierande pass, inspirerar och det märks att hon brinner för det hon gör”

Elin

”Jag tyckte det gav så mkt att jag anlitade henne för privata lektioner. Jag märkte snabbt att jag, förutom att jag blev mer rörligare, också ökade min styrka och att jag fick betydligt bättre muskelkontakt nu med ökade rörelseomfånget och kunde utföra mina gymövningar fullt ut.”

Daniel

”Charlotte är den yogaläraren du önskar ska hålla varje pass du deltar i. Hon är jordad, balanserad och har en röst som får Dig att lätt hitta Ditt inre jag. Jag känner ett lugn i hela kroppen när jag sätter första foten i hennes yogasal – det är yoga för mig”

Marie M

”Det är en glädje att få delta i Charlottes pass, vare sig det är rogivande eller utmanande yoga eller uttömmande hård träning. Hon har en förmåga att inspirera, så att man når mål man aldrig trodde man skulle nå”.

Marie H

”Alla sinnenas yoga. Lugnt, varierat, behagligt. Jag har alltid en skön känsla i min kropp och mitt huvud har en ny upplevelse att bära med sig efter passet. Jag uppskattar verkligen röstläge, doftupplevelser och tankefulla ord Charlotte ger mig. Svårt att hitta någon annan som ger mig samma helhetsupplevelse”

Eva