Katarina

Delatagare på Flow & Yin

”En yogastund där Charlotte guidar mig igenom positioner på sitt alldeles speciella sätt. Hennes röst fyller rummet med ord som berör och fyller mig med mod. Ett stort plus är att hon berör även fysiskt i sina klasser (detta innan pandemim) för hjälp till ytterligare djup eller avslappning. Bästa lyxen”

Peter

Deltagare på Yinyoga

”Bemötandet är mjukt och man känner sig välkommen in på mattan. Det behagligt och lätt att följa instruktionerna, fast man inte är van yogi. Jag rekommenderar varmt Charlottes yogaklasser som gör gott för både kropp och knopp på många sätt. Yogan för mig har sänkt stressnivån och skapat balans mellan jobb och fritid.”

Marie M

Deltagare på Flow och Yin

”Charlotte är den yogaläraren du önskar ska hålla varje pass du deltar i. Hon är jordad, balanserad och har en röst som får Dig att lätt hitta Ditt inre jag. Jag känner ett lugn i hela kroppen när jag sätter första foten i hennes yogasal – det är yoga för mig”

Eva

Deltagare på Yinyoga

”Alla sinnenas yoga. Lugnt, varierat, behagligt. Jag har alltid en skön känsla i min kropp och mitt huvud har en ny upplevelse att bära med sig efter passet. Jag uppskattar verkligen röstläge, doftupplevelser och tankefulla ord Charlotte ger mig. Svårt att hitta någon annan som ger mig samma helhetsupplevelse”

Marie H

Deltagare på yoga och gruppträning

”Det är en glädje att få delta i Charlottes pass, vare sig det är rogivande eller utmanande yoga eller uttömmande hård träning. Hon har en förmåga att inspirera, så att man når mål man aldrig trodde man skulle nå”.

Daniel

Deltagare på Mobility, Yin och PT kund.

”För några års sen hade jag inte kunnat föreställa mig att jag skulle träna varken Mobility eller Yoga, men blev snabbt hooked efter det första passet med Charlotte. Jag tyckte det gav så mkt att jag anlitade henne för privata lektioner. Jag märkte snabbt att jag, förutom att jag blev mer rörligare, också ökade min styrka och att jag fick betydligt bättre muskelkontakt nu med ökade rörelseomfånget och kunde utföra mina gymövningar fullt ut.

Charlotte är väldigt lugn och pedagogisk, och har en väldigt behaglig röst att lyssna på när det gäller Yoga. Bara genom att höra hennes stämma, så varvar kroppen ner lite extra. Man är alltid full med energi och endorfiner när man lämnar hennes pass och skulle jag ha någon krämpa någonstans så mår jag och kroppen så mkt bättre efteråt. Kan verkligen rekommendera henne om ni vill bli starkare och rörligare i kroppen. En väldigt duktig instruktör i Mobility och Yoga. Märks tydligt att hon vet vad hon sysslar med och att hon är välutbildad inom sin genre.”

Elin

Deltagare på Mobility, Flow och Yin.

”Jag har tidigare gått på både Yoga & Body Balance, men Charlotte blev snabbt favoriten. Hon är kunnig, skapar varierande pass, inspirerar och det märks att hon brinner för det hon gör”

”Gravidyogan var höjdpunkten på mina veckor, en underbar stund för mig och min bebis”