Elin Graf Photography

Tiden som Gravid Gudinna är väl värd att hyllas och minnas! Är du gravid kan jag varmt rekommendera Elin som är en helt underbar familje & bröllopsfotograf!

”Jag tror starkt på att de vi kommer minnas i framtiden är känslan vi hade i alla stunder. Min största styrka som fotograf är att få dig avslappnad och närvarande här och nu. Vi kommer skratta ihop, uppleva magi på olika sätt tillsammans och alltid ha denna stunden att minnas tillbaka till. Du förtjänar att bli bortskämd ordentligt, för att du är fantastisk, för att du är stark och för att du bär på ett under! ” 

Besök hemsida

Pregnancy Journal

Transformationen som är både fysiskt och mental för den Gravida Gudinnan är individuell, men jag vill påminna om att ”feel all the feels” – det är en tanke, det är en känsla men det är inte du.

Jag vill därför tipsa om att ladda ner Elins ”Pregnancy Journal” och unna dig en stund varje dag för att sätta ord på dina känslor. En dagbok vecka för vecka med plats för reflektioner och tacksamhetsövningar. Sidor för barnnamnsidéer, en checklista inför förlossning och plats för din egen moodboard med inspiration. Ladda ner dagboken helt gratis!

Ladda ner dagbok

Helene Blomkvist - Space of Deep Gold

Det är tack vare henne som yogan blev en del av min livsstil och att jag idag är yogalärare. Hon bor på Mallorca och skapar fantastiska miljöer och retreats både där och i Sverige.

”Yogaretreats på Mallorca, denna magiska plats på jorden. Bland ängar, öppna vidder, hav och klippor har skapats ett space, som fullkomligt glimmar av guld, dit du är inbjuden till mina djupa, unika yogaretreats. Var jag än håller mina retreats är det en resa som är en ceremoni av att skapa skönhet, och att inspirera till en livsstil med yoga och ritualer som en invävd del av vardagen. Jag längtar efter att möta dig här på denna mark, för att dela både kraft & glädje, vila & sårbarhet.”

Besök hemsida

Healthwell PURE - EKO Eterisk olja

Under mina klasser använder jag Healthwell PURE, ekologisk eterisk olja av finaste kvalitet. Du kan köpa dessa på Svensk Hälsokost.
Köp här